Hårvård i Falun

En välutbildad frisör hjälper dig att hålla dig snygg och fräsch.


Välkommen till Zarris - för allt inom hårvård och Hårologi:

klippning
färgning
slingor
permanent
extensions
hårutfyllnader
uppsättningar för brud, bal och fest


Hårbotten massage
Hos oss får du alltid en avkopplande hårbottenmassage i samband med hårtvätt. Kan man börja behandlingen på ett skönare sätt?

Hårtest
Du kan anlita en hårolog för att testa ditt hår. Hårtestet analyseras i dator och våra produkter skräddarsys efter det. En Hårolog blandar i tillsatser eller extrakter som just ditt hår behöver.
Är du hydrofil eller hydrofob? Kom in och ta reda på det!

Mineralanalys
Problem med ditt hår och hårbotten, ofräsch hy eller sköra naglar kan bero på dålig vitamin och mineralbalans. Anlita en hårolog för mineralanalys.

Boka tid med oss

Hårologi produkter
Hos Zarris kan du få en håranalys och köpa Hårologiprodukter. Produkterna är Svensktillverkade och baserade på naturliga råvaror. I Hårologiserien ingår även näringstillägg, som är anpassade och tillgodoser kroppens behov av näring för håret, huden och naglar. www.harologi.se

Bodyguard
Hos Zarris kan du köpa Bodyguard självförsvarsspray och överfalslarm.

Produkterna är tillåtna och testade av Rikspolisstyrelsen, SKL (Statens Kriminaltekniska laboratoriet) samt FOI (Försvarets Forskningsinstitut).

Sprayen förblindar och färgar angriparen. Sprayen ger en övergående ögonirritation som varar ca. 5-15 min. Färgen sitter kvar i en vecka vilket ökar möjligheten till att identifiera och gripa en gärningsman.


Aloe Vera produkter från ForeverLiving
Aloe vera är en nyttoväxt vars positiva effekter varit kända länge. Den näringsrika växten är bl.a. välgörande för huden och mage - tarm. ForeverLiving har många olika produkter med Aloe vera inom hälsa, kropps- och hudvård. www.foreverliving.se

Zarris
Slaggatan 25, 791 70 Falun

Telefon: 023-134 25
E-post: sari.vilkman@telia.com

Powered by